Opdateret: 8. september 2022

Danmarks Østersfestival på Rømø holder flyttedag

Danmarks Østersfestival på Rømø holder flyttedag fra efterårsferien til vinterferien 2023 – helt præcis d. 11.-13. februar. Selv om østersfestivalen afholdes i vinterferien, vil der i efterårsferien og i hele østerssæsonen fra september-april stadig være rig mulighed på at opleve og nyde Vadehavsøsters ved mindre arrangementer og ture med guide i Vadehavets storslåede natur.

Danmarks Østersfestival på Rømø holder flyttedag

Østersfestivalen i vinterferien kan blive en gevinst, mener Rømø-Tønders turismedirektør Colin Seymour

Den nyligt tiltrådte turistchef Colin Seymour, der selv er en stor østers-entusiast, uddyber:

Det giver rigtig god mening, at festivalen afholdes i februar, hvor den ikke drukner i kommunikationen omkring de andre fine sensommer- og efterårsevents i Tønder Kommune. I vinterferien vil østersfestivalen stå mere for sig selv og blive en kærkommen event og et trækplaster med en række arrangementer og aktiviteter med fokus på vores unikke vadehavsnatur koblet med spændende kulinariske oplevelser”

Arrangement hos Vores Marsk med bl.a. østers i fokus

Festivalen får en lang række aktiviteter med fokus på østers for både voksne og børn, og målet er at få den danske østersfestival gjort mere kendt for alle, i alle aldre. Derfor er vinterferien det helt rigtige tidspunkt, mener Henrik Willert Nielsen, der er ny formand for bestyrelsen for Danmarks Spisekammer, hvor østersfestivalen er forankret:

Vi kan skabe meget mere fokus på vores festival, når den ligger på et tidspunkt, hvor den ikke skal konkurrere med alle de andre spændende ting, der sker i området”

Østersfestivalens aktiviteter vil fortsat blive afviklet på Rømø og i Tønder-området.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Dine oplysninger

Din besked