Gennem Vores Marsk kan du få adgang til rådgivning:

Hvem kan gøre brug af tilbuddene?

Det er en forudsætning for deltagelse, at virksomheden er lokal eller regionalt forankret,
f.eks. med produktion, forarbejdning.

Derudover henvender tilbuddet sig til virksomheder der gør brug af stedbundne råvarer eller tilbyder en serviceydelse,
som tager afsæt i den lokale madkultur og/eller natur.

Projektet Vadehavet og marsken på spisebordet tilbyder hele 2022 rådgivnings forløb med henblik på forretnings- og oplevelses udvikling der relaterer sig til Vadehavet og marsken.

Rådgivningsforløb – 4500 kr. til gratis 1:1-rådgivning

Fødevarehuset Vores Marsk tilbyder et tilskud til rådgivning med henblik på forretnings- og oplevelsesudvikling der relaterer sig til Vadehavet og marsken. Rådgivningsforløbene tilbydes til alle virksomheder langs Vadehavet i Tønder, Esbjerg, Fanø og Varde kommune.

Rådgivning skal anvendes til af løfte det stedsbundne potentiale langs Vadehavet i virksomheden. Du kan for eksempel søge rådgivning og sparring omkring… produktudvikling med fokus på vadehavet og marsken, lovgivning omkring brugen af østers og urter, udvikling af opskrifter med fokus på lokal madkultur, story telling med fokus på vadehavet og marsken, brugen af det stedsbundne i oplevelser f.eks. guidede ture, udvikling af oplevelser med fokus på madkultur, crowdfunding kampagne ifm. udvikling eller salgsfremstød mv.

Tilbuddet er gældende i projektperioden frem til juni 2023 eller indtil rådgivningsforløbene (kuponer) er opbrugt.

Tilskuddet er finansieret gennem projektet Madkultur fra vadehavet og marsken.

Projektet er støtte af Landdistriktspuljens forsøgsprojekter.

Kontakt Jesper Monsrud for at høre nærmere om tilbuddet.

EKSTERN FØDEVARERÅDGIVER – KIS THY

Laver du verdens bedste fødevarer? Men mangler hjælp til at få dem på tallerkenen hos restauranter, på de sønderjyske butikshylder eller til at afsætte dem helt andre steder?

Så har du lige nu en unik mulighed, for at få professionel fødevarerådgivning og sparring.

Kis har været selvstændig i reklame- og kommunikationsbranchen siden 1994 og arbejdet med branding, koncept-/produktudvikling, markedsføring, afsætning og forretningsudvikling – og de seneste 10 år har Kis udelukkende arbejdet inden for fødevareområdet. Opgaverne er mangfoldige men altid med fokus på udvikling og vækst. Kis har et stort netværk og arbejder tæt sammen med både fødevarevirksomheder/-producenter, landbruget, restaurationsbranchen, turismeaktører/-foreninger, organisationer, erhvervsforeninger, kommuner, samt viden- og uddannelsesinstitutioner.

Kis er tilknyttet Fødevarehuset – Vores Marsk som ekstern fødevarerådgiver.

Kontakt Jesper Monsrud eller Kis Thy for at høre mere.

SMV:FOOD

Virksomheder i fødevarebranchen har her en unik mulighed for at få tilskud til et forløb med en privat rådgiver og derved skyde vækst og udvikling i gang.

Du kan få 50 % af op til 90.000 kr. i tilskud til et 1:1 rådgivningsforløb med en privat rådgiver, der kan hjælpe din virksomhed ud over stepperne.

Sammen med den private rådgiver udvikler du og din virksomhed en vækstplan, med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Der løbende ansøgningsfrist og løbende optagelse. Programmet er åben for ansøgning frem til medio 2022, og så længe der fortsat er midler. For at deltage skal I udforme en ansøgning, som bedømmes af et udvalg. Behandlingstiden er 3 uger.

Kontakt Jesper Monsrud for den første afklaring og screening af din projektide.

Info og booking:

Jesper Monsrud
Erhvervskonsulent.