Opdateret: 27. september 2022

NETVÆRKSMØDE: STIGENDE PRISER – energikrise, klimakrise, fødevarekrise

Det hele går meget hurtigt i verden omkring os og i vores dagligdag. Hvilke er mulighederne for os som lokale fødevareproducenter?

NETVÆRKSMØDE: STIGENDE PRISER – energikrise, klimakrise, fødevarekrise

Hvordan nytænker vi?

De stigende råvarepriser skaber store bekymringer og konkrete udfordringer for mange fødevareproducenter m.fl. og der er udsigt til permanente højere priser på forbrug.

Du har sikkert allerede igangsat initiativer og overvejer nu andre tiltag. Måske du skal nytænke hele din forsyningskæde fra jord til bord? Skal du reducere udgifter og/eller sætte prisen op?

Du inviteres til et netværksmøde, hvor du i fællesskab med andre lokale producenter og partnere af Vores Marsk kommer med input og konkret forslag til nye tiltag – det kan måske være i samarbejde med hinanden. Vi har inviteret Jannie Vestergaard fra SenseOfNordicFood som aktiv tager del i dialogen.

Vi starter aftenen med, at Jannie holder et oplæg om trends i tiden – fra de globale til de lokale, og hvordan det påvirker os som medborgere og virksomheder.

Oplæg og diskussioner skal samtidig ses som et afsæt for inspiration til vores igangsatte strategiarbejde.

STRATEGI FOR VORES MARK – VI ØNSER AT INVOLVERE VORES PARTNERE

Jannie skal være med til at udarbejde en strategi for Vores Marsk henover efteråret, og vi vil i den forbindelse meget gerne involvere vores partenere for at sikre et fælles ejerskab og afsæt for den efterfølgende fælles implementering af strategien.

Kom og deltage for at få input til nye tiltag for at håndtere udfordringerne med de stigende priser samt giv os dine tanker og ideer til en fælles strategi for Vores Marsk!

Vi står for en let forplejning (hapser) bestående af produkter fra partnere her i huset.

Praktisk info

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 18:00

Hvor og hvornår

Dato for eventet: 13 okt 2022
Adresse: Allegade 15, 6270 Tønder

NETVÆRKSMØDE: STIGENDE PRISER – energikrise, klimakrise, fødevarekrise

Allegade 15, 6270 Tønder