Afholdes d. 22. feb 2023, Hjemstedvej 60.

Vores Marsk 2023 KICK-OFF

Invitation til partnere og alle andre fødevarevirksomheder, producenter og tourudbydere med interesse for fødevare langs Vadehavet.
Vores Marsk Strategi 2023-2025, aktivitetskalender 2023, netværk og inspiration.

Mønstre i sand

Vores Marsk 2023 KICK-OFF

Invitation til partnere og alle andre fødevarevirksomheder, producenter og tourudbydere med interesse for fødevare langs Vadehavet.

Vores Marsk Strategi 2023-2025, aktivitetskalender 2023, netværk og inspiration.

 Onsdag d. 22.feb. kl. 13-16.30 + mulighed for yderligere networking

Vores Marsk inviterer til Kick-off for 2023-sæsonen med præsentation af Vores Marsks kommende fødevarestrategi for Vadehavet samt aktivitetskalenderen for 2023.

Kick-offen skal sætte gang i dialogen om den nye strategi. Der vil på dagen derfor også blive præsenteret noget af det arbejde, der foregår inden for fødevareudviklingen på Bornholm i dag. Mikkel Bach-Jensen, der er sekretariatschef for fødevareparaplyforeningen Gourmet Bornholm og leder af Madkulturhuset Bornholm vil præsentere strategien og indsatserne bag fødevareudviklingen på Bornholm.

På dagen vil konkrete aktiviteter i Vores Marsk for 2023-sæsonen ligeledes blive præsenteret samt mulighed for deltagelse og der vil være rig mulighed for networking

Kick-offen afholdes hos Marsk Camp, onsdag d. 22. februar fra kl 13.00-16.30

Der vil blive serveret en lille snack ved ankomst og kaffe/te og småkage under pausen. I pausen vil der samtidig være en rundvisning og fortælling om Marsk Camp, deres aktiviteter og fremtidsplaner – hvor lokale fødevarer er et element.

Læs mere om Marsk Camp på https://www.marskcamp.dk/

 

Programmet:

  • Ankomst kl. 13.00
  • Velkomst og præsentation af Marsk Camp og deltagerne.
  • Oplæg og dialog om madkulturhuset Gaarden og Gourmet Bornholm – deres strategi og indsatser for udvikling og madoplevelser på Bornholm v. Mikkel Bach-Jensen
  • Pause og rundvisning
  • Oplæg og dialog om Vores Marsk Strategi 2023-2025 v. madekspert Jannie Vestergaard samt aktiviteter i 2023 v. aktivitetsansvarlige i Vores Marsk, Pia Thomsen
  • Afrunding og mulighed for videre networking kl. 16.30

 

 

Oplægsholder Mikkel Bach-Jensen:

Mikkel Bach-Jensen er sekretariatschef for fødevareparaply-foreningen Gourmet Bornholm,  som forpagter Bornholms Madkulturhus & Skafferiet i et tæt samarbejde med Bornholms Museum. Han er således også leder af gaarden, som favner både frilandmuseet Melstedgård, gårdbutikken & cafeen Skafferiet samt Madkulturhuset. Han er desuden projektleder på opbygningen af Bornholms Fødevareklynge samt Bornholms Fødevarepartnerskab og dermed medforfatter på Bornholms Fødevarestrategi.

Mikkel har arbejdet med oplevelser og turismeudvikling på Bornholm i 20 år og inden han kom til gaarden i 2015, var han udviklingschef for henholdsvis Destination Bornholm og Team Bornholm – sidstnævnte er øens største pakkerejseoperatør.

gaarden er på vej ind i 9. sæson siden Madkulturhuset og Gourmet Bornholm kom til, og gennem arbejdet her og tidligere, har Mikkel opbygget et stort netværk til aktører og organisationer, både på Bornholm, i Danmark og internationalt. Han har indgående kendskab til forretningsgange, processer og samarbejder indenfor turisme- og fødevareerhvervet på Bornholm og i Danmark. Gode oplevelser har hans særlige interesse. En stærk personlig interesse for gastronomi og madkultur var – sammen med en relevant professionel baggrund – indgangsvinklen til en tæt samarbejde om udviklingen af gaarden og Bornholm som fødevare-ø.

Vores Marsk 2023 KICK-OFF

Hjemstedvej 60, 6780 Skærbæk