Skrevet: 3. marts 2023

Shop in shop konceptet er skudt i gang

Kvickly i Tønder er ved at være klar med en pop-up butik af Vores Marsk. Som led i vores shop in shop koncept kan vores producenters produkter købes i mindre pop-up versioner af Vores Marsk i andre butikker.

Shop in shop konceptet er skudt i gang

Shop in shop konceptet skal være med til i større udstrækning at synliggøre de regionale fødevareprodukter produceret af producenter langs Vadehavet og samtidig gøre produkterne mere tilgængelig for både lokale borgere og turister.

Vores Marsk er efterhånden blevet et kendt ”brand”, og målet er, at flere lokale og turister har mulighed for at køber flere af de lokale produkter, hvor man ellers handler sine varer. Det er planen er forbrugeren skal kunne finde Vores Marsk ”shop in shop” koncept i udvalgte detailbutikker og andre udsalgssteder langs vadehavet fra Tønder/Højer i syd til Varde/Ho Bugt i nord. Det vil blive en løbende udrulning, og du vil på Vores Marsk´s hjemmeside finde de steder, som har et ”shop in shop” koncept med udvalgte lokale produkter.

Anders fra Vibegaard har samlet flere produkter i fine gaveposer, som også kan købes i Kvickly. Han køber selv varerne hjem og pakker poserne til Kvickly. Det vil også være muligt at købe produkterne enkeltvis.

Fra Vores Marsk side er der blevet produceret og leveret skilte, de samme trækasser, der også findes i butikken på Allégade, urtepostkort og plakater. Det betyder, vores pop-up butik i Kvickly vil have samme udtryk og æstetik, som man er vant til fra vores egen butik – og samtidigt er man ikke i tvivl om, at det er lokalt producerede varer fra de 4 Vadehavskommuner.

Kvickly Tønder har gjort det nemt for de andre Kvickly og Superbrugsen i området; Når producenterne først er oprettet i Tønder, kan de andre afdelinger blot trække oplysninger i deres fælles system, så vi håber at flere af coop’s butikker er interesserede i at etablere en lille “Vores Marsk” afdeling.

Producenterne er alle bosiddende, bruger stedbundne urter eller producerer i en af de 4 vadehavskommuner.

Følgende producenter kan du finde på hylderne i Kvickly:

Vibegaard

Ellum Biavl

Vadehavsspirits

Mersted

Fantastbryg

Tarp Bryggeri

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Dine oplysninger

Din besked