Lys kommer ind igennem flasker med Gin fra Norlyk Destillery.

Butik og Showroom

Gå på opdagelse her i vores online univers eller kig forbi Fødevarehuset og showroomet på Allégade 15 i Tønder.

Fødevarehuset – Vores Marsk er åbent for besøgende hver torsdag, 1. lørdag i hver måned og i forbindelse med events i huset og/eller i byen.

I vores butik og showroom finder du mange af vores lokale og regionale producenters produkter samlet på ét sted. Der er mulighed for at få en fortælling om de enkelte produkter og ligeledes smage et stort udvalg af produkterne – som du også kan købe.

Du kan samtidig finde viden og formidling om lokale fødevareoplevelser, de stedbundne urter, lokalt opdræt samt madtraditioner.

Et billede af Vores Marsks butikshylder, med Vores Marsks logo i forgrunden.

40 forskellige produkter

 

 

Alt fra honning og gårdmælk til gin, rom, saft, øl og oste. Alt sammen med fokus på Vadehavet og Marsken.

Og der kommer hele tiden nye producenter til…..

Kom forbi butikken og oplev vores fødevareunivers.

Et billede af Vores Marsks butik indvendig.

Hver Torsdag og 1. Lørdag i hver måned

 

Vi starter torsdag morgen med at tage imod Helmut fra Kisbæk Gårdmælk, han leverer helt frisk tappet gårdmælk i fine 1 liters flasker.

Det er den gode gammeldags sødmælk, der er helt perfekt i kaffen, til hjemmelavet is eller bare til at drikke iskold!

Vil du være sikker på at få en flaske mælk eller 2, hver torsdag, så bliv skrevet op her i butikken eller bestil direkte hos Kisbæk gårdmælks Facebook side, så har vi dem i butikken her i Tønder til åbningstiden kl. 11.00.

En gavekasse med lokale produkter fra Vores Marsk, som kan købes i fødevarehuset

Gavekasser

 

 

 

Man kan få pakket de fineste – og lidt rustikke –  gavekasser i Vores Marsk.

Kassen, der er lokal produceret hos Palle Elgaard, Wood Design, er lavet af resttræ. Fyld den op med lokale lækkerier og du har den perfekte gave!

Vores Marsks hylder, med produkter der ikke er fødevare. Her ses plakater, kopper, tasker etc.

Mere end mad og drikkevarer

 

 

 

Plakater, postkort, opskrifter, bøger og meget andet står på hylderne her i butikken. Kig forbi – en del af det flotte materiale er helt gratis.

En butiksvæg fra vores shop koncept i SuperBrugsen i Skærbæk, hvor Vores Marsk har nogle hylder til lokale produkter fra vores partnere.

Shop in shop koncept

 

 

Shop in shop konceptet har til formål i større udstrækning at synliggøre de regionale fødevareprodukter produceret af producenter langs Vadehavet og samtidig gøre produkterne mere tilgængelig for både lokale borgere og turister.

Du kan finde Vores Marsk ”shop in shop” koncept i udvalgte detailbutikker og andre udsalgssteder langs vadehavet. Det er en løbende udrulning, og du kan her på Vores Marsk´s hjemmeside finde de steder, som har et ”shop in shop” koncept med udvalgte lokale produkter.

Oplev marsken på en helt ny måde og se et galleri fra vores butik.

Scroll igennem galleriet herunder og se de flotte billeder fra vores butik og showroom.

Vores Marsks hylder, med produkter der ikke er fødevare. Her ses plakater, kopper, tasker etc. En gavekasse med lokale produkter fra Vores Marsk, som kan købes i fødevarehuset Plakat med småkagen Hylder med drikkevare indeni Vores Marsks butik Plakat med striftorte Lys kommer ind igennem flasker med Gin fra Norlyk Destillery. Fronten af Vores Marsks fødevarehus. Skilt med logo hænger over døren. Plakat med solæg Butik og Showroom Butik og Showroom Flasker fra Vestens mikrobryggeri på hylde. Honning fra Ellum Biavl er placeret foran Vores Marsks grønne fordør.

Find smiley link - Læs vores kontrol report

Fødevarer til fremtiden.

Åbningstider i butik

  • Hver torsdag
    11:00-17:00
  • Butikken er også åbnet den første lørdag i hver måned, 10:00-14:00.

    I butikken kan du betale med MobilePay. Hvert salg går direkte til den lokale producent.