Erhverv

Erhverv

Bliv en del af erhvervsfællesskabet Vores Marsk

Er du erhvervsdrivende, har Vores Marsk et væld af tilbud til dig. Du kan få et overblik samt finde kontaktinformationer omkring events, salg, netværk og rådgivning.

Et meningsfuldt samarbejde

Vores Marsk er et knudepunkt for alle erhvervsdrivende langs Vadehavet, som arbejder med lokale fødevarer fra vadehavsområdet.

Gennem udvikling, netværk, vidensdeling, samarbejde og øget synlighed vil vi styrke udbuddet af lokale fødevarer og oplevelser, der relaterer sig til det stedbundne potentiale og lokal madkultur.

Vi henvender os til virksomheder, der er lokale eller regionale forankret f.eks. med en produktion eller forarbejdning, virksomheder der gør brug af stedbunde råvarer eller tilbyder en serviceydelse, som tager afsæt i den lokale madkultur eller natur.

Bliv partnere af fødevarehuset Vores Marsk og opnå alle fordelene – og ikke mindst vis din støtte til initiativet og den fortsatte udvikling af fødevarehuset Vores marsk.

Bliv partner i Vores Marsk
Erhverv

Rådgivning og sparring

Projektet Vadehavet og marsken på spisebordet tilbyder hele 2022 rådgivnings forløb med henblik på forretnings- og oplevelses udvikling der relaterer sig til Vadehavet og marsken.

Læs mere
Erhverv

Fødevarenetværk

Vores Marsk afholder en række forskellige arrangementer og netværk, som kan hjælpe dig og din virksomheds udvikling.

Læs mere
Erhverv

Faglige arrangementer og workshops

Vores Marsk afholder løbende netværksarrangementer, workshops, webinarer og en lang række andre tilbud. Her kan du netværke med andre, der arbejder med fødevarer på tværs af geografi og brancher og blive klogere på muligheden for at arbejde med lokale fødevarer.

Læs mere

Bliv en del af fællesskabet

Erhverv Erhverv Erhverv Erhverv Erhverv Erhverv