Opdateret: 6. marts 2024

Forbedret Hjemmeside

En forbedret og opdateret hjemmeside, der sikre brugervenlighed samt synliggøre producenterne.

Skærmbillede af Vores Marsks forbedrede hjemmeside, her ser man det tilføjede filter og webshop mærkater

På vores hjemmeside www.voresmarsk.dk har vi igennem længere tid arbejdet med, at synliggøre de partnere, der har webshops eller andre online købsmuligheder.
Hvis i går ind på ’mød nogle af vores partnere’ vil i se, at partnere med webshop nu er markeret med runde grønne mærker, der indeholder teksten ‘Webshop’ og et lille indkøbstaske-ikon.

Formålet med dette initiativ er at sikre, at vores kunder altid har adgang til vores producenters produkter, selv hvis de ikke kan besøge vores butik i Allegade eller et af de steder hvor vi har etableret shop-koncepter
Som en del af denne opdatering har vi også forbedret filterfunktionen på vores partnerside på hjemmesiden. Dette gør det endnu nemmere for kunderne, at finde producenter med webshops.

Vi har også tilføjet muligheden for at filtrere på økologiske producenter, da økologi i en stigende grad er en efterspørgsel fra vores kunder, der besøger Vores Marsk Fødevarehus. I vil også se, at partnersiden er opdateret med nye billeder og tekst.

Hos Vores Marsk er det vores mission at synliggøre vores producenter på alle mulige måder, og dette initiativ repræsenterer blot endnu et skridt i den retning.
Arbejdet med hjemmesiden er støttet af LAG

LAG Logo