Producenter har en samtale inde i Vores Marsk

Rådgivning og sparring

Rådgivning og sparring

Projektet Vadehavet og marsken på spisebordet tilbyder hele 2024 rådgivnings forløb med henblik på forretnings- og oplevelses udvikling der relaterer sig til Vadehavet og marsken.

Inde i Vores Marsks butik kigger to kvinder på brochure.

Rådgivningsforløb – 4500 kr. til gratis 1:1-rådgivning

Fødevarehuset Vores Marsk tilbyder et tilskud til rådgivning med henblik på forretnings- og oplevelsesudvikling der relaterer sig til Vadehavet og marsken. Rådgivningsforløbene tilbydes til alle virksomheder langs Vadehavet i Tønder, Esbjerg, Fanø og Varde kommune.

Rådgivning skal anvendes til af løfte det stedsbundne potentiale langs Vadehavet i virksomheden. Du kan for eksempel søge rådgivning og sparring omkring… produktudvikling med fokus på vadehavet og marsken, lovgivning omkring brugen af østers og urter, udvikling af opskrifter med fokus på lokal madkultur, story telling med fokus på vadehavet og marsken, brugen af det stedsbundne i oplevelser f.eks. guidede ture, udvikling af oplevelser med fokus på madkultur, crowdfunding kampagne ifm. udvikling eller salgsfremstød mv.

Tilbuddet er gældende i projektperioden frem til juni 2023 eller indtil rådgivningsforløbene (kuponer) er opbrugt.

Tilskuddet er finansieret gennem projektet Madkultur fra vadehavet og marsken.

Projektet er støtte af Landdistriktspuljens forsøgsprojekter.

Kontakt Jesper Monsrud for at høre nærmere om tilbuddet.

Fødevarerådgiver holder afgrøder, mens der i forgrunden er et banner med teksten

EKSTERN FØDEVARERÅDGIVER – KIS THY

Laver du verdens bedste fødevarer? Men mangler hjælp til at få dem på tallerkenen hos restauranter, på de sønderjyske butikshylder eller til at afsætte dem helt andre steder?

Så har du lige nu en unik mulighed, for at få professionel fødevarerådgivning og sparring.

Kis har været selvstændig i reklame- og kommunikationsbranchen siden 1994 og arbejdet med branding, koncept-/produktudvikling, markedsføring, afsætning og forretningsudvikling – og de seneste 10 år har Kis udelukkende arbejdet inden for fødevareområdet. Opgaverne er mangfoldige men altid med fokus på udvikling og vækst. Kis har et stort netværk og arbejder tæt sammen med både fødevarevirksomheder/-producenter, landbruget, restaurationsbranchen, turismeaktører/-foreninger, organisationer, erhvervsforeninger, kommuner, samt viden- og uddannelsesinstitutioner.

Kis er tilknyttet Fødevarehuset – Vores Marsk som ekstern fødevarerådgiver.

Kontakt Jesper Monsrud for at høre mere.

En mark med gule raps, som bliver lavet til rapsolie hos Mersted Rapsolie.

Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer har skabt dette website til dig, der er madprofessionel. Måske arbejder du med fødevarer som detailansat eller grossist. Måske har du en hverdag i et storkøkken eller på en restauration – eller er på vej i den retning.
Sitet har nyeste viden om råvarer og om, hvordan du behandler dem godt i butikken og i køkkenet. Du finder nemt viden om de forskellige råvarekategorier. Du kan bruge websitet som et opslagsværktøj.

Gode Råvarer – Indsigt og nyheder til madprofessionelle (goderaavarer.dk)

Strandvejbred, som kan findes ved Vadehavet.

Dansk Fødevareakademi

Dansk Fødevareakademi er dit brancheakademi, hvor du har konstant adgang til kompetenceløft til dig og dine medarbejdere. Vi er uvildige vejledere omkring efteruddannelse på alle niveauer og faglige områder.

danskfoedevareakademi.dk/

Spydmælde, som kan findes ved Vadehavet.

Det Grønne Rejsehold

Rejseholdet har til formål at bakke op om det enkelte spisested og understøtte stedet med faglig sparring og inspiration til udvikling af flere grønne retter på menukortet, brug af lokale råvarer, ændret arbejdsgange, indretning og/eller markedsføring.

https://www.thefoodproject.dk/projekter/groen-velsmag-som-sund-forretning/

strandsennep

Food & Bio Cluster Denmark

Danmarks nationale klynge for små og store virksomheder, videninstitutioner og andre organisationer inden for fødevare- og bioressourcesektoren.

foodbiocluster.dk/

Rådgivning og sparring

Food Innovation House ApS

Food Innovation House er et nationalt og internationalt fødevarefyrtårn, hvor fødevarevirksomheder tilbydes optimale rammer for innovation og kommercialisering af fødevarer. Huset tilbyder en række unikke faciliteter, der kan understøtte et innovationsforløb gennem alle faser. Fra produktidé frem til kommercialiseringen. Faciliteterne er et stort udviklingskøkken, udviklingsbageri, demo-supermarked, demo-restaurant, foto/filmstudie, udstillingsområde samt et taste lab .

www.foodinnovationhouse.dk/

strandkvan, som kan findes ved Vadehavet.

NEXT STEP

Med NextStep får du:

1:1 sparring fra en vækstguide:
Du får tildelt en erfaren forretningsudvikler som din sparringspartner i hele processen. Vækstguiden bidrager blandt andet til udarbejdelsen af en operationel handlingsplan, som stiller skarpt på din forretning og dit behov for kompetenceudvikling.

I NextStep får du specialiseret 1:1 sparring af en vækstguide. Sammen opstiller i konkrete mål, og udvikler en handlingsplan, der gør, at du kan indfri målene. Undervejs eller på bagkant af 1:1 sparringen kan du desuden få tilskud til kompetenceudvikling, som understøtter dine vækstambitioner endnu mere.

Strand trehage, som kan findes ved Vadehavet.

SMV:PRO

Du får sammen med en privat rådgiver lagt planen, som baner vejen for at få initiativerne succesfuldt udført og din virksomhed til næste niveau. Du er i centrum, og vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov!

www.smvpro.dk

 

 

 

Kveller, som kan findes ved Vadehavet.

Turbo Plant

Matchingforløbet for plantebaserede SMV’er skal kæde dem sammen afsætningskanaler, større detailkæder, store aktører inden for foodservice og online-salg, der har kompetencer og udviklingskapacitet til at bidrage til skalering af SMV’ernes plantebaserede produkter og forretning.