Skrevet: 28. februar 2023

Vores Marsk afholdt Kick-off 2023 event hos Marsk Camp

En god dag og endnu en milepæl er nået for Vores Marsk, da bl.a. strategien for Vores Marsk blev præsenteret ved Kick-Off 2023 event hos Marsk Camp. Vi havde også fint besøg af Mikkel Bach-Jensen, leder af Madkulturhuset og sekretariatschef for Gourmet Bornholm, som leverede et inspirerende oplæg omkring fælles ejerskab og tætte samarbejder.

Vores Marsk afholdt Kick-off 2023 event hos Marsk Camp

Onsdag d. 22. februar afholdt Vores Marsk Kick-Off 2023 hos Marsk Camp i Skærbæk.

Vores Marsk har det sidste halve år teamet op med Jannie fra SenseOfNordicFood for at udarbejde strategien, som fokuserer på, hvordan arbejdet med Vores Marsk udvikles frem til 2025, samt hvordan vi løfter det potentiale, der er for fødevareudvikling langs Vadehavet sammen med strategiske og projektpartnere i Vores Marsk.

Derfor samledes vi hos Marsk Camp for at præsenterer arbejdet og fremtiden for partnere og alle andre fødevarevirksomheder, producenter og tourudbydere med interesse for fødevare langs Vadehavet.

Dagen brev krydret med et inspirationsrigt oplæg af Mikkel Bach-Jensen, leder af Madkulturhuset og sekretariatschef for Gourmet Bornholm. Mikkel har været med til at få sat Bornholm på MAD-landkortet og kunne understrege vigtigheden af et fælles ejerskab og tæt samarbejde langs Vadehavet om en fødevareindsats.

Kick-off-eventet havde også fokus på at sætte gang i dialogen om den nye strategi hos Vores Marsk og rig mulighed for at netværke virksomhederne imellem.

Tak for samarbejdet til alle der har været med og bidraget – nu er strategien på plads og arbejdet med fødevarer og madkultur langs Vadehavet fortsætter.

Så arbejder du med fødevarer eller madkultur langs Vadehavet eller går rundt med en iværksætterdrøm i maven, så tag endelig fat i os.

PS: Der blev selvfølgelig serveret lokale specialiteter fra Marsk Camp og Vibegaard.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Dine oplysninger

Din besked