Opdateret: 28. september 2023

Marsk Camp og Vores Marsk: En lokal succes i samarbejde

Marsk Camp har taget et innovativt skridt i retning af at fremme lokal produktion og kultur ved at etablere en “shop-in-shop” af Vores Marsk. Denne nye tilføjelse er strategisk placeret lige over for Marsk Camps reception, hvilket gør det nemt for personalet at tilbyde smagsprøver og personlig vejledning til de besøgende.

Marsk Camp og Vores Marsk: En lokal succes i samarbejde

Håndværk og design

Salgsmodulet, der huser dette shop-koncept, er et kunstværk i sig selv. Det er skabt af Palle fra Wooddesign, som også har designet og produceret alle reoler, diske og andre inventarelementer i Vores Marsk’s egen butik i Allegade. Palle’s håndværk ikke alene tilføjer en autentisk følelse til butikken, men det understreger også vigtigheden af lokal produktion og design.

Et nøje udvalgt sortiment

Marsk Camp, som er partner i Vores Marsk, har omhyggeligt udvalgt et sortiment af produkter fra Vores Marsk’s producentliste. Dette sikrer, at kunderne får adgang til et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, der repræsenterer det bedste af lokalområdet. Vores Marsk står desuden for levering af alle nødvendige markedsføringsmaterialer, herunder skilte, postkort, plakater, trækasser og anden opbevaring, hvis der er behov for det.

En komplet oplevelse

Målet med dette shop-koncept er at give kunderne en komplet oplevelse. Det er ikke kun et sted, hvor man kan købe lokale produkter; det er en destination, der tilbyder en unik mulighed for at dykke ned i den lokale kultur og smag. Det er en oplevelse, der går ud over det sædvanlige shoppingtur og tilbyder en dybere forståelse og værdsættelse af lokalsamfundet og dets ressourcer.

Øget kendskabsgrad og unikke oplevelser

Initiativet med shop-konceptet er en del af en større strategi for at øge kendskabsgraden til lokale produkter og producenter. Det skaber en unik oplevelse for både kunder og besøgende, og det er netop, hvad vi mener er lykkedes særdeles godt i dette tilfælde. Det er en win-win situation for alle involverede parter: Marsk Camp får mulighed for at tilbyde noget ekstraordinært til deres gæster, Vores Marsk får en ny platform til at fremvise deres produkter, og kunderne får en enestående oplevelse, de ikke vil glemme.

I en tid, hvor det lokale fællesskab og bæredygtighed er i fokus, repræsenterer dette shop-koncept et skridt i den rigtige retning. Det er et eksempel på, hvordan samarbejde kan føre til vækst og udvikling i lokale virksomheder, og det er præcis, hvad vi stræber efter.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Dine oplysninger

Din besked